Cím: Tájékoztató a folyóirat előfizetéséről
Füzet: 2008/szeptember, 346. oldal  PDF  |  MathML 
Témakör(ök): Egyéb írások

A szöveg csak Firefox böngészőben jelenik meg helyesen. Használja a fenti PDF file-ra mutató link-et a letöltésre.

A Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok megrendelhető a kiadónál, a MATFUND Alapítványnál a szerkesztőség címén; valamint honlapunkon: http://www.komal.hu. Előfizetési díj a 2008‐2009-es tanévre (2008 szeptemberétől 2009 májusáig) 4920 Ft. Azonos címre küldendő, 10-nél nagyobb példányszámú megrendelés esetén a csoportos előfizetési díj 4700 Ft, 50-nél nagyobb példányszámú megrendelés esetén 4500 Ft.
A Bolyai János Matematikai Társulat (BJMT) idén változtatott az igénybevehető kedvezményeken, erről kérjük, olvassa el a Társulat honlapján a ,,Tagsági információk''-at: www.bolyai.hu. Megrendelőlap és részletes tájékoztató igényelhető a szerkesztőségben.
Azok, akik az idén kérik felvételüket a Bolyai János Matematikai Társulatba, felvételi kérelmük elbírálása után (legközelebb várhatóan októberben) értesítést és tagdíjbefizetési csekket kapnak, ezért külön nem szükséges előbb jelentkezniük.
A Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok példányonként 600 Ft-ért megvásárolható a kiadónál és a szerkesztőségben. Ugyanitt a lap korábbi számai is beszerezhetők (címeink az első oldal alján találhatóak).
Kérjük versenyzőinket, a KöMaL 2008‐2009-es tanévi matematika, fizika és informatika pontversenyének versenykiírását figyelmesen olvassák el!