Cím: Tájékoztató a folyóirat előfizetéséről
Füzet: 2001/szeptember, 349. oldal  PDF  |  MathML 
Témakör(ök): Egyéb írások

A szöveg csak Firefox böngészőben jelenik meg helyesen. Használja a fenti PDF file-ra mutató link-et a letöltésre.

A Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok megrendelhető a kiadónál, az Eötvös Loránd Fizikai Társulatnál. Előfizetési díj a 2001‐2002-es tanévre (2001 szeptembertől 2002 májusig) 2340 Ft. Azonos címre küldendő, 10-nél nagyobb példányszámú megrendelés esetén a csoportos előfizetési díj 2100 Ft.
A Bolyai János Matematikai Társulat tagjai 400 Ft kedvezményt vehetnek igénybe a lap előfizetésekor, erről részletes tájékoztatót adtunk 2001. májusi számunk mellékletében. A két kedvezmény összevonható. Megrendelőlap és részletes tájékoztató igényelhető a kiadónál, illetve a szerkesztőségben.
Azok, akik az idén kérik felvételüket a Bolyai János Matematikai Társulatba, felvételi kérelmük elbírálása után (legközelebb várhatóan októberben) értesítést és tagdíjbefizetési csekket kapnak, ezért külön nem szükséges előbb jelentkezniük.
A Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok példányonként 260 Ft-ért megvásárolható a kiadónál és a szerkesztőségben (címeink az első oldal alján találhatóak). Ugyanitt a lap korábbi számai is beszerezhetők.
A KöMaL 2001‐2002-es tanévi matematika fizika és számítástechnika pontversenyének versenykiírása a 343. oldalon kezdődik. Kérjük versenyzőinket, figyelmesen olvassák el!