Cím: MAT-KAPOCS konferencia
Szerző(k):  Vancsó Ödön 
Füzet: 1996/október, 395. oldal  PDF  |  MathML 
Témakör(ök): Egyéb írások

A szöveg csak Firefox böngészőben jelenik meg helyesen. Használja a fenti PDF file-ra mutató link-et a letöltésre.

A Rátz László Vándorgyűléshez kapcsolódva tartotta meg éves konferenciáját a MAT-KAPOCS egyesület. Az első délután két szoftverrel ismerkedhettek meg a jelenlevők, az elkészült KöMaL CD-vel, s az ősz folyamán forgalomba kerülő PÉLDATÁRS érettségi‐felvételi felkészülést szolgáló interaktív programmal. Az esti kötetlen beszélgetésen szóba került az EMAL matematikai pályázat az Interneten. Másnap a közgyűlésen az elmúlt év tapasztalatai mellett a jövőről beszélgettünk.
Várjuk mindazok jelentkezését, akik részt vennének egy matematikatanítást segítő adatbázis létrehozásában, és igénylik ennek használatát mindennapi munkájukban. Jelentkezni lehet új e-mail címünkön (MATKAPOCS@LUDENS.ELTE.HU), vagy a BBS-en (száma (06) 1‐266 4946), továbbá levélben (MAT-KAPOCS, 1088 Budapest, Rákóczi út 5) vagy faxon: (06) 1‐266 7952, Vancsó Ödön, Matematikai Szakmódszertani Csoport címzéssel.
Bármilyen ötletet, segítséget szívesen veszünk, de mi is segítünk közvetlenül az oktatással összefüggő problémákban (pl. tanterv, tananyag, feladatok, oktatási segédanyagok).

Vancsó Ödön